top of page

DIENSTEN

Sportfeestjes

Wil jij je eigen kinderfeestje of spelinstuif regisseren? Neem contact op met SportGuide en we kijken samen naar de mogelijkheden. Bij SportGuide is veel ervaring aanwezig met bewegingsactiviteiten in het basisonderwijs en sportfeestjes voor kinderen. We kunnen elke gymzaal omtoveren in een ware speeltuin waar de kinderen eindeloos plezier kunnen beleven. Van uitdagende klimparcours tot de leukste tik- en afgooispelletjes, van mega tafeltennis tot de mooiste bewegingsbanen en slacklines. Niets is te gek!

SportGuide komt naar je toe!

Niet woonachtig in Alphen a/d Rijn of Roelofarendsveen, maar wel een mooie gymzaal in jouw woonplaats en zin in een feestje? SportGuide komt naar je toe om jouw sportfeestje op je eigen gekozen locatie te vieren.

BSO’s en verenigingen

Op zoek naar een leuke activiteit voor kinderen? Bij SportGuide ben je aan het juiste adres. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Veense Voetbaldagen

SportGuide is medeverantwoordelijk voor de Veense Voetbaldagen die afgelopen zomer voor de eerste keer plaatsvonden op de voetbalvelden van EMM '21. Tijdens de eerste editie hebben 64 jongens en meisjes met veel plezier deelgenomen aan vier dagen vol voetbal, ontwikkeling en plezier! Inmiddels staat de tweede editie van de Veense Voetbaldagen ook gepland van 13 t/m 16 juli 2022 (eerste week zomervakantie).

bottom of page