top of page

OVER SPORTGUIDE

IMG_8684.jpg

 

Mijn naam is Guido van der Meer. Ik ben 32 jaar oud en woonachtig in Roelofarendsveen. Mijn ouders stimuleerden me al vroeg om veel te bewegen, zowel thuis als tijdens de vakanties op de camping. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de ALO in Amsterdam. Zelf ben ik een fanatiek voetballer en speel ik graag padel, maar heb ik ondertussen veel interesse in allerlei sporten. 

Al jarenlang ben ik werkzaam in het bewegingsonderwijs op verschillende scholen in de regio Alphen a/d Rijn. Van iedere gymles probeer ik een feestje te maken waarbij kinderen ontzettend veel plezier beleven. Ook heb ik vanaf mei 2016 mijn eigen bedrijfje en heb ik sindsdien veel leuke en verschillende opdrachten mogen doen. In de zomer van 2021 heb ik samen met een vriend mijn eigen evenement georganiseerd, de Veense Voetbaldagen! Het geeft mij enorm veel energie om mensen aan het bewegen te brengen en ik geniet van de vreugde op de gezichten. Vanaf februari 2022 bied ik allerlei verschillende sportfeestjes aan en uiteraard hoop ik daarbij veel blije gezichten te zien!

SportGuide is gespecialiseerd in het verzorgen van sportfeestjes voor kinderen. Tijdens de beweegfeestjes voorzien we de kinderen van een uniek en sportief moment dat ze niet meer vergeten! Met uitdagende oefeningen en spelletjes beleven de deelnemers bij ieder feestje enorm veel plezier. Want plezier, dat is het allerbelangrijkste! Plezier is de basis om een leven lang (gezond) te sporten.

bottom of page