top of page
Weddings

SPORTFEESTJES

IMG_9035.jpg

Apenkooifeestje

Bij het apenkooifeestje ren, spring, vlieg, zwaai, klim en klauter je door een tot jungle omgetoverde gymzaal. Ontdek alle vluchtroutes, vermijd dat je in het moeras komt en voorkom dat je getikt wordt. De ervaren instructeur neemt je mee in een reis door de jungle waarbij we voor kinderen uit iedere leeftijdscategorie een passend, leuk én uitdagend aanbod aan spellen samenstellen. Ben jij elke tikker te snel af en de koning(in) van de jungle?

IMG_9107.jpg

Trefbalfeestje

Bij SportGuide zijn we helemaal gek van afgooispelletjes! Het is toch heerlijk om door een gymzaal te rennen, ballen te ontwijken en zelf op het juist moment toe te slaan. Afgooispelen zijn er in vele varianten, zowel in teams als individueel. Tijdens het feestje spelen we de allerbeste afgooispelletjes die er zijn! Bereid je voor op 90 minuten lang zweten en wie weet blijf jij overeind in het vuurgevecht van ballen!

IMG_9093.jpg

Voetbalfeestje

Sta jij ook elk vrij uurtje van de dag op een veldje of pleintje bij jou in de buurt te voetballen? Dan is een voetbalfeestje echt iets voor jou! Bij SportGuide kunnen we jouw voetbalfeestje zowel binnen als buiten verzorgen. We zijn dol op intensieve trainingen met snelle oefeningen waar omschakelen en overzicht een belangrijke rol spelen. Na de warming-up spelen we alleen maar oefenvormen met weerstand van echte tegenstanders. Train als internationale topspelers en word een betere voetballer!

Private Parties
IMG_9090.jpg

Voetbalfeestje FUN GAMES

Sta jij ook elk vrij uurtje van de dag op een veldje of pleintje bij jou in de buurt te voetballen? Dan is een voetbalfeestje echt iets voor jou! Bij SportGuide kunnen we jouw voetbalfeestje zowel binnen als buiten verzorgen. Het is erg leuk om dit feestje met je voetbalmaten te doen. We spelen verschillende behendigheids- en mikoefeningen. Heb jij de beste stift in huis en weet jij alle ballen voor de neus van je teamgenoten weg te kapen? Boek dit voetbalfeestje bij SportGuide!

Logo-SportGuide-(url).gif

Freerun feestje

In de afgelopen jaren is het freerunnen enorm in populariteit gestegen. Het vindt zijn oorsprong op straat en het geeft je de vrijheid verschillende trucs uit te voeren om obstakels te passeren. Tijdens het feestje spring, rol, zwaai en vlieg je over de hindernissen met de mooiste stunts. Onderweg krijg je steeds meer vrijheid om het parcours zelf te verkennen en de mooiste eigen sprongen te maken!

Logo-SportGuide-(url).gif

Tikfeestje

Tijdens dit beweegfeestje verzamelen we de leukste tikspelletjes bij elkaar. We wisselen steeds van tikkertje met de hele groep naar spelletjes in kleinere groepjes. Ben je een echte snelheidsduivel? Goede kans dat jij in het voordeel bent, maar ‘slim lopen’ en inzicht zijn net zo belangrijk om aan de tikker te ontsnappen of juist al je vriendjes te pakken te krijgen. Er wordt veel variatie in de tikspelletjes aangebracht: met bevrijders, door bedreigd gebied en tikkers zonder lintje. Na dit feestje ga je blij (en een beetje moe) naar huis!

Logo-SportGuide-(url).gif

Stoeifeestje

Wie niet sterk is, moet slim zijn! Een toepasselijk spreekwoord voor het stoeifeestje waarin verschillende stoeivormen worden afgewisseld met het oefenen van kanteltechnieken. Op een speelse manier leer je de tegenstander uit balans te brengen terwijl je zelf totale controle over je lichaam houdt. Weet jij je vriendjes in de houdgreep te leggen en niet meer los te laten?

Logo-SportGuide-(url).gif

Ninja Warrior feestje

Tijdens dit feestje klim en balanceer je over de moeilijkste obstakels gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. Klim jij vaak in bomen en ben je niet bang om je handen aan het werk te zetten? Dit feestje is voor echte doorzetters die elk obstakel als een uitdaging zien! We beginnen met een rondje langs de obstakels en eindigen het feestje uiteindelijk met een rondje over het hele parcours. Ben jij als eerste aan het einde?

Logo-SportGuide-(url).gif

Samenwerkingsfeestje

Samenwerken komt in veel sport- en spelvormen voor en deze kwaliteit wordt onnodig vaak nog onderschat. Een goede samenwerking tussen teamgenoten kan het verschil maken tussen teamgenoten kan het verschil maken tegen een (op papier) betere tegenstander. Tijdens het sportfeestje moet je met je team zo snel mogelijk de verschillende uitdagingen afronden. Ben jij met je team het snelst aan de overkant en kan jij iedere speler uit je team snel en veilig om de dikke mat heen laten klimmen?

Corporate Events
bottom of page