top of page

SPORTGUIDE- EN SPELDAGEN

In de zomer van 2022 organiseert SportGuide de eerste editie van de SportGuide- en Speldagen. In de laatste week van de zomervakantie (16 t/m 18 augustus) bieden we iedere dag twee activiteiten aan vanaf verschillende locaties in Roelofarendsveen. Heb je zin in een paar sportieve dagen voordat je terug naar school moet? Opgeven kan per dag, maar ook voor meerdere dagen. Hieronder vind je het overzicht met de toffe activiteiten die we aanbieden.

Beide activiteiten duren anderhalf uur en vinden plaats tussen 10 en 14 uur. Tussendoor lunchen we gezellig met elkaar (lunch is niet inbegrepen). Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar zijn van harte welkom!

Bubbelvoetbal & Boogschieten (dinsdag 16 augustus)

Op de velden van EMM '21 twee heerlijke, maar ook totaal verschillende activiteiten. In de bubbelvoetballen spelen we ontzettend leuke spelletjes en kun je misschien wel meerdere koprollen achter elkaar maken. Na de spelletjes spelen een toernooitje waarin jouw team probeert het overzicht te behouden en de weg naar het doel te vinden. Bij het boogschieten leer je eerst veilig en gericht schieten. Met diverse aanwijzingen eindigen er steeds meer pijlen in het bord en gaan we voor de punten tellen. Welke Robin Hood schiet daarna voor de eerste keer een ballon kapot of is zijn/haar tegenstander te slim af met het spel 'drie op een rij'?

Suppen & Kajakken (woensdag 17 augustus)

Vanaf de Veense Bukker doen we vandaag twee fantastische activiteiten op (en in) het water. Onder leiding van een instructeur leer jij je balans te bewaren op een supboard en te paddelen in een kajak. Halverwege de tocht nemen we de tijd om leuke spelletjes te spelen die je bovendien helpen om de sup & kajak beter onder controle te houden. Hopelijk nodigt een stralende zon en heerlijke temperatuur van het water ons uit om een stukje te zwemmen. Let op: zwemdiploma verplicht!

Tennis & Voetbal (donderdag 18 augustus)

Twee heerlijke activiteiten die door veel mensen al (jaren) gecombineerd worden, tennis en voetbal. Onder leiding van Patrick Niezen leer je door leuke oefeningen de bal steeds beter en gerichter slaan. Natuurlijk gaan we het geleerde ook in de praktijk brengen en sluiten we deze clinic af met een paar wedstrijdjes. Bij EMM '21 combineren we in eerste instantie leuke en leerzame oefeningen met Fun Games. Aan het einde sluiten we natuurlijk af met partijspelen, kortom een heerlijk en gevarieerd programma!

Bekijk via onderstaande link de aftermovie van de SportGuide- en Speldagen 2022!

https://www.instagram.com/reel/ChkS40Wtzor/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Wellicht tot ziens bij de volgende editie!

bottom of page