top of page
Weddings

VOETBALFEESTJE

IMG_9093.jpg

Ben jij een groot voetbalfan en train je graag om een betere voetballer te worden. Dan is een voetbalfeestje met interessante oefenvormen echt iets voor jou! Bij SportGuide kunnen we jouw voetbalfeestje zowel binnen als buiten verzorgen. We zijn dol op intensieve trainingen met snelle oefeningen waar omschakelen en overzicht een belangrijke rol spelen. Na de warming-up spelen we alleen maar oefenvormpjes met weerstand van echte tegenstanders. Train als internationale topspelers en word een betere voetballer!

Kosten: 165 euro

Aantal: 8 – 20 personen

Duur: 1,5 uur

Leeftijd: Vanaf 5 jaar

Beschikbaarheid: Woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag & schoolvakanties (afhankelijk van beschikbaarheid gymzalen of velden)

Locaties: Verschillende locaties in Alphen a/d Rijn en Roelofarendsveen

Tip: SportGuide is één van de initiatiefnemers van de Veense Voetbaldagen en hierdoor in het bezit van een grote variatie aan oefenvormen.

Wat is allemaal inbegrepen bij het feestje?

  • Veld- of zaalhuur

  • Gebruik van het materiaal

  • Gebruik van kleedkamers

  • Op- en afbouw zaal

  • Flesje water

  • Ervaren en enthousiaste instructeur

Wilt u dit feestje boeken? Stuur een mail naar info@sport-guide.nl en wij gaan voor u aan de slag! U ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Vergeet niet te vermelden in welke plaats (Alphen aan den Rijn of Roelofarendsveen) u dit feestje wilt reserveren.

Private Parties
IMG_9093.jpg
bottom of page