top of page
Weddings

WATERACTIVITEITEN

Supfeestje.jpg

Supfeestje

Bij het supfeestje leer je op een speelse manier om beter je balans te bewaren op de supplank. De instructeur begeleidt je door de Veense polder en legt uit hoe je door de vele bochten vaart. Op een open stuk water doen we verschillende challenges om je balans te bewaren. Blijf jij langer staan dan jouw vriendje of vriendinnetje? We starten vanaf de Veense Bukker en hebben zin om met jou ontzettend veel waterplezier te beleven!

Kajakfeestje.jpg

Kajakfeestje

In samenwerking met de Veense Bukker organiseert SportGuide het kajakfeestje. In eerste instantie ontvang je veel tips om de kajak zowel vooruit als achteruit steeds beter te besturen. Daarna krijg je  steeds meer controle over de kajak tijdens de verschillende spelletjes. Ook samenwerking komt terug tijdens dit feestje, want durf jij over de kajakken te lopen terwijl de andere kinderen ze allemaal bij elkaar houden?

Sup & Zopie.jpg

Sup & Zopie

Sup & Zopie is een uitermate geschikte activiteit voor uitjes met vrienden, familie, collega's of teamgenoten? Tijdens deze drie uur durende tocht leer je steeds meer balans te krijgen op de supplank. Onderweg maken we een tussenstop bij een plaatselijke horecagelegenheid voor een hapje en een drankje. Na deze versnapering doen we hilarische balansoefeningen. Bewaar jij het langste je balans?

bottom of page